Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OneDirection történetek hada:$$.~Little Horan,Jasmine.~ Jasmine 1.fejezet. 1.fejezet.

2012.08.13

 Rögtön a közepébe.Pont ahogy szoktam.

A nevem ismerős lehet nektek legalábbis a vezeték nevem.Jasmine  Aillin Payne vagyok.Édesapám a híres Liam Payne és édesanyám meg Elizabeth Payne(Horan).Tudjátok az a Liam Payne..
Na de most térjünk vissza rám.Ohh szólítsatok csak Jazzynek hisz mindenki így szólít pici baba korom óta.Mondjuk azóta eltelt 'pár' év hiszen már 12 éves vagyok.

mackenzie_foy_png_by_twigirls-d41jbt8.png

Van 2  kisebb testvérem egyik fiú egyik lány és ráadásul ikrek és mind a ketten 6 évesek.Az öcsém Chris Conor Payne és a hugom meg Isabella Alice Payne.Jövőre kezdik az első osztályt.
Én igazából teljesen meg vagyok elégedve a családommal nem úgy mint a többi 12 éves.Nem értem az osztálytársaimat.Vannak szüleik,nem éheznek,mindent megkapnak....kell ennél több?Vannak akik
,éheznek inkább örülnénk hogy nem egy szegény országba születtek mint azok a szerencsétlen gyerekek Afrikában és Indiában.
Jelenleg a 6.A osztály tanulója vagyok a helyi általános iskolában.Legjobb barátnőm a szomszédunkban lakik,a neve  Alexis  Parker.
Az iskolán kívüli elfoglaltságom nem más mint a tánc.Imádom táncolni.Mi minden féle műfajban tanulunk táncokat nem csak egynél ragadunk le mint a többi tánc iskola ahol csak a gyerekek a seggüket rázzák.
Komoly elképzeléseim vannak a jövőmről ,de arról majd késöbb beszélünk.
A szüleim szerint elég érett gondolkodású 12 éves vagyok.Apám mindig azt mondja hogy ne a múltal foglalkozzak hanem mindig is a jelennel és a jövővel mert amit a múltban elmulasztottunk a jővőben még megtehetjük.Anyu  mindig azt mondja hogy éljek az álmaimnak és valósítsak meg mindent amit szeretnék.
-Kapcsolhatom?-dugta be anyu a szobámba a fejét mire én csak bólintottam mire ő leoltotta a lámpát.-Álmodj szépeket.-elhagyta a szobámat én meg éreztem hogy egyszer csak elnyom az álom.
-Szép jó reggelt.-jött be apu és tárta ki az ablakot ahonnan bejött a hideg levegő.-Ideje felébredni el fogsz késni az iskolából.-mondta nyugodt hangon.-Kapsz 5 percet vagy különben tudod hívom az öcsédet.-vihogott.
Hát igen ha nem kelek fell minidg jön Chrisi és ugrál rajtam és akkor az ember kikészül.
-Kelek.-nyögtem majd kinyitottam a szemeimet és felültem az ágyban.Apu kiment a szobából én meg felkeltem és elkezdtem kutatni a szekrényemben.
Egy farmert és egy rózsaszín pólót vettem fel majd lerohantam a lépcsőn táskámat közbe felkapva a konyhába.
-Jó reggelt.-ültem le az asztalhoz reggelizni.
-Szia kicsim.-mondta anyu majd elém rakta a kakaómat és egy vajas kiflit.-Jó étvágyat.-mosolygott.
-De apu ne már.-hallottam meg kisöcsém hangját az emeletről.-Ahj de apu aúú nemár apu.
-Mit csinálnak?-kérdeztem mire anyu vállat rántott.-Szerntem apád éppen a testvéreidet ébreszti.
-Ahh..szegények.-mondtam majd elfogyasztottam a reggelimet és felálltam az asztaltól.-Elmentem.-kiabáltam és már szaladtam is.Alex már  kinnt várt a házunk elött.
-Na mivan?Ma is elaludtál?-vihogott.-Tudtam én.
-Nem ma kivételsen nem.-mondtam majd elindultunk a suliba.
A suli csak két utcányira van tőlünk így gyalog is hamar odaérünk.
Mikor beértünk az osztályba Jason ismét el akart gáncsolni mint mindig.
-Ismét nem sikerül.-mondtam unottan majd ledobtam a táskámat a helyemre és Alexel kimentünk  a folyósóra sétálni.-
Beszélgettünk minenféléről míg be nem csöngettek.Első óránk ma matek volt,amit szerettem mert mindig is jól megérttem a matekot így az osztály egyik legjobb matekosa és egyik legjobb tanulója vagyok.
Miután vége lett a matek órának,irodalom majd testnevelés jött.Ezek után meg kettő rajz óra.Ma szerencsére csak 5 óránk van így hamar hazaérek.
Alexel együtt mentünk haza és hazafelé végig beszélgettünk.
-Hazaértem.-kiabáltam miután beléptem az ajtón.
-Na mondtam én hogy mondjárt itt lesz.-hallottam meg anyu hangját a konyhából.
-Jasmine.-jött ki a konyhából Harry és Laura.Ők a keresztszüleim ,igen.Csak ritkán szoktak eljönni hozzánk hiszen nem laknak közel hozzánk.
Mindkettejüket megölelgettem és megpusziltam.
-Hoztunk neked valamit.-mondta Laura.-Remélem tetszeni fog.
Előhúzott a zsebéből egy nyakláncot amin a medál egy kis fényképező volt.Nagyon tetszett.

526235_305043359565187_176667275736130_747552_440003028_n.jpg


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Buy Silagra LesjaIsee

(LesjaIsee, 2019.09.26 07:48)

Propecia Cost Merck Cialis Ubers Internet Buy Silagra 50 Mg <a href=http://buylevi.com>buy levitra de como y celisborrar x</a> Watery Bloody Stools Amoxicillin

nem adom meg

( Nagy Melánia , 2015.06.30 13:00)

Szia!! Nekem annyira nem is tetszik mert az afrikai gyerekek is ugyan olyanok mint mi lehetnek kedvesek nem kell őket ik gúnyolni és a másik nem magadról kültél képet hanem renesmee cullenről ez nem tevagy sajnálom hogy így fogalmazom meg .!!!!